Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +36304423101

MARNYS PROTECT JUNIOR FOLYÉKONY MULTIVITAMIN
MARNYS PROTECT JUNIOR FOLYÉKONY MULTIVITAMIN
8 390 Ft

MARNYS PROTECT JUNIOR FOLYÉKONY MULTIVITAMIN

MARNYS PROTECT JUNIOR FOLYÉKONY MULTIVITAMIN
MARNYS PROTECT JUNIOR FOLYÉKONY MULTIVITAMIN
MARNYS PROTECT JUNIOR FOLYÉKONY MULTIVITAMIN
MARNYS PROTECT JUNIOR FOLYÉKONY MULTIVITAMIN
MARNYS PROTECT JUNIOR FOLYÉKONY MULTIVITAMIN

MARNYS® PROTECT JUNIOR FOLYÉKONY MULTIVITAMIN / 20 DB X 10 ML IVÓAMPULLA méhpempőt, propoliszt és 12 fajta vitamint tartalmazó, erdei gyümölcsízű folyékony étrend-kiegészítő.

Minőségi multivitamin gyereknek komplex összetevőkkel. B-vitamin komplex tartalmú.

 

8 390 Ft
Részletek

A MARNYS® Protect Junior 4 éves kortól ajánlott folyékony multivitamin gyerekeknek

A MARNYS® Protect Junior 12 vitamin, a méhpempő és a propolisz exkluzív kombinációjának köszönhetően kiegészíti az étrendet, különösen a gyermekek és a tinédzserek növekedési időszakában ajánlott, illetve a beszoktatási időszakban az immunerősítés egyik eszköze lehet.

Kellemes erdei gyümölcs ízesítéssel készült.

A MARNYS® Protect Junior összetételének köszönhetően ideális formulát kínál: 12 vitamin, méhpempő és propolisz, amelyek a következő tulajdonságokkal rendelkeznek:

  1. A MARNYS® Protect Junior-ban található B6-vitamin, niacin (B3), pantoténsav (B5), folsav (B9), biotin (B7), tiamin (B1) és B12-vitamin hozzájárul az energiatermelő anyagcsere, az idegrendszer normál működéséhez, támogatja az immunrendszert, valamint a normál vörösvértest-termelést (EFSA ).
  2. A niacin (B3) és a pantoténsav (B5) vitaminok hozzájárulnak az energiatermelő anyagcsere normál működéséhez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez ( EFSA ).
  3. A B12-vitamin és a riboflavin (B2) hozzájárulnak a vörösvértestek normál fenntartásához ( EFSA ).
  4. A B6-vitamin és a biotin (B7) hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. A B6-vitamin emellett hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.
  5. A tiamin (B1-vitamin) hozzájárul a normál szívműködéshez ( EFSA ).
  6. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív károsodásokkal szembeni védelméhez ( EFSA ).
  7. A C-, D- és E-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez a csontokban és az ízületekben, a csontok normál fejlődéséhez, valamint a sejtek oxidatív károsodásokkal szembeni védelméhez ( EFSA ).
  8. A MARNYS® Protect Junior-ban a propolisz szabadalmaztatott technológiával tisztítja, eltávolítva az inaktív anyagokat, például a viaszt, és garantálja a galanginban kifejezett 10%-os minimális flavonoidtartalmat .
  9. A MARNYS® Protect Juniorban található méhpempő jelentős mennyiségű telítetlen zsírsavat biztosít, amelyek részt
  10. Komplexitásának köszönhetően jó minőségű multivitamin gyermekek részére.

Kiváló összetételének köszönhetően ez a termék energiát és teljes körű gondoskodást nyújt a gyermekek és tinédzserek számára növekedési időszakuk, fizikai aktivitásuk és élettani változásaik során. A megfelelő minőségű és összetételű multivitamin fogyasztása az immunerősítés egyik eszköze.

Az egy adagos kiszerelésű fiolák tartalma könnyen fogyasztható, biztonságosan szállítható. Folyékony formája ideális önmagában, vagy hideg gyümölcslevekhez, joghurtokhoz, turmixokhoz…, amelyek könnyű, kényelmes és gyors fogyasztást tesznek lehetővé.

CRECIMIENTO ENERGIA FUNCIÓN ORGÁNICA

NÖVEKEDÉS ENERGIA IMMUNRENDSZER

Adatok
Árukereső.hu Szállítási idő
2 nap
Árukereső.hu Szállítási költség
1790
Szállítási idő
1 – 3
Cikkszám
MAMNV236K5678