Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +36304423101

doTERRA Anchor / Megszilárdító illóolaj keverék 5 ml
doTERRA Anchor / Megszilárdító illóolaj keverék 5 ml
11 910 Ft

doTERRA Anchor / Megszilárdító illóolaj keverék 5 ml

A doTERRA Anchor Megszilárdító keverék megingathatatlan önbizalmat ad, aminek köszönhetően nyugalmat árasztó határozottsággal közelíthet a jógagyakorlatokhoz és az életéhez egyaránt. A frakcionált kókuszolajos bázishoz adott levendula, vörös cédrus, szantálfa, fahéj, tömjén, fekete bors és pacsuli esszenciális olajokból készülő keverék támogatja az önmagához való kapcsolódást, a közösségtudatát, az érzelmi harmóniáját és a belső bölcsességét. A doTERRA Anchor aromájához tökéletesen illő jógapózok az ülő meditáló póz, a csavart ülés és a Bhu Mudra (egyik kéz a szíven, a másik a Földön).

11 910 Ft
Részletek

Elsődleges előnyök

  • Jógázás közben végig táplálja a kiteljesedés és a bátorság érzését.
  • Hozzájárul egy olyan szilárd alap megteremtéséhez, ahonnan már könnyű lesz továbblépni.
  • Segít a használójának kapcsolatot teremteni és bizalmat táplálni mind önmaga, mind a környezete irányába.
  • A legjobb hatás érdekében használja a doTERRA Jóga kollekció többi olajával együtt.

 

Teljes összetevőlista

Levendula, vörös cédrus, tömjén, fahéj, szantálfa, fekete bors és pacsuli esszenciális olajok, bázisként frakcionált kókuszolaj

Horgonyozzon le!

Manapság könnyebben megesik, hogy gyökértelennek és bizonytalannak érezzük magunkat, mint valaha. Néha azonban pár egyszerű jógagyakorlatnál és némi esszenciális olajnál nem is kell több, hogy megleljük az egyensúlyt. Legközelebb, amikor egy kis bátorságra és kiteljesedésre vágyik, használja a doTERRA Anchor keveréket, hogy segítsen egy olyan stabil kapaszkodót találnia, ahonnan könnyebben továbblép.

Használati módok

  • Vigyen fel belőle a bokára, a gerinc alsó szakaszára és a talpra a kiteljesedés és a bátorság érzése érdekében.
  • Használhatja jógagyakorlatokhoz vagy a nap bármely szakában.
  • Az Anchor aromájához tökéletesen illő jógapózok az ülő meditáló póz, a csavart ülés és a Bhu Mudra (egyik kéz a szíven, a másik a Földön).
  • Alkalmazza az Anchor keveréket és a teljes doTERRA Jóga kollekciót, hogy növelje jógagyakorlatai hatékonyságát, és nagyobb összhangban élje meg a mindennapokat.

Használati utasítás

Helyileg: Vigyen fel belőle egy-két cseppet a kívánt területre. A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsa a doTERRA frakcionált kókuszolajával. 

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.

Figyelmeztetés

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

 

Adatok
Gyártó
doTERRA
Termék típusa
Illóolaj
Árukereső.hu Szállítási idő
2 nap
Árukereső.hu Szállítási költség
1790
Egységár
2382Ft / ml
Szállítási idő
1 – 3
Cikkszám
OS842649