Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +36304423101

Zuhanyfal távtartó
Zuhanyfal távtartó
11 990 Ft 
6 990 Ft

Zuhanyfal távtartó

Zuhanyfal távtartó
Zuhanyfal távtartó
Zuhanyfal távtartó
Zuhanyfal távtartó
Zuhanyfal távtartó
42
11 990 Ft 
6 990 Ft
Kezdete: 2023.12.07   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 42
Megtakarítás 5 000 Ft
Részletek

A zuhany fal távtartó egy olyan fontos kiegészítő, amely segít a zuhanyfalak stabilitásának és biztonságának fenntartásában. Ez a távtartó egy speciális szerkezet, amely lehetővé teszi a zuhanyfal és a fal közötti hely megtartását, így elkerülhetők a víz szivárgása vagy instabilitása miatti problémák. A távtartó tartós anyagból készül, amely ellenáll a zuhanyozás során fellépő nedvességnek és vegyszereknek. Ez biztosítja a távtartó hosszú élettartamát és megbízhatóságát.

A zuhany fal távtartó könnyen telepíthető és alkalmazkodik a különböző zuhanyfal típusokhoz. Beállítható a megfelelő távolság a fal és a zuhanyfal között. Ezáltal a távtartó segít a zuhanyfalak pontos és stabil rögzítésében, megakadályozva a kilengést vagy a mozgást.

A zuhany fal távtartó további előnye, hogy segít megőrizni a zuhanyozás kényelmét és higiéniai szintjét. A megfelelő távolság fenntartása a fal és a zuhanyfal között biztosítja, hogy a víz ne szivárogjon a fal mögé. Emellett a távtartó lehetővé teszi a zuhanyfal könnyebb tisztítását, mivel nem lesz szükség a fal és a zuhanyfal közötti nehezen elérhető helyek gondos takarítására.

A zuhany fal távtartó tehát fontos szerepet játszik a zuhanyzás élményének és a zuhanyfalak megbízhatóságának javításában. A kiváló minőségű anyagokból készült, könnyen telepíthető és stabil tartást biztosít a zuhanyfalaknak. Ezáltal segít megőrizni a zuhanyzás biztonságát, stabilitását és higiéniáját, és hosszú távon is megfelelő működést garantál a fürdőszobában.

Adatok
Gyártó
Leziter
Gyártó
Leziter
Árukereső.hu Szállítási idő
2 nap
Árukereső.hu Szállítási költség
1790
Termékverzió
Zuhanyfal távtartó
Rendelési /érkezési gyakoriság / hó
5
Vélt átlag utolsó 4 hó
10
Szállítás
1 – 3 munkanap
Cikkszám
LZFTT-01
Tömeg
1 kg/db