Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +36304423101

MARNYS VIT-C 1000 LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN
MARNYS VIT-C 1000 LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN
7 490 Ft

MARNYS VIT-C 1000 LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN

MARNYS VIT-C 1000 LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN
MARNYS VIT-C 1000 LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN
MARNYS VIT-C 1000 LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN
MARNYS VIT-C 1000 LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN
MARNYS VIT-C 1000 LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN

MARNYS® VIT-C 1000 - Immunkontroll a liposzómák erejével

Folyékony liposzómális C-vitamint tartalmazó, narancsízű étrend-kiegészítő. Az emésztőrendszerben való optimálisabb felszívódást a liposzómák üreges, mikroszkopikus gömb alakú hólyagocskái garantálják. Vegán étrendbe illeszthető.

7 490 Ft
Részletek

A MARNYS® VIT-C 1000 egy adagos, iható ampulla formájú étrend-kiegészítő, amely 1000 mg liposzómális C-vitamint tartalmaz. A C vitamin por és c vitamin rágótabletták és csepp formátumok mellett egy újszerű fogyasztási mód, ivóampullákban folyékony, liposzómális c vitamin.

A C-vitamin hozzájárul a normál immunrendszer működéséhez és a sejtek oxidatív károsodásokkal szembeni védelméhez ( EFSA ).

A MARNYS® VIT-C 1000 olyan termék a piacon, amely a liposzómális C-vitaminon alapuló exkluzív készítményt kínál egyadagos folyékony ampullás formájában .

A szokásos C-vitamin termékekkelösszehasonlítva a liposzómális C-vitamin magasabb vérszintet biztosít . Ennek az az oka, hogy a MARNYS® VIT-C 1000- ben található (napraforgóból származó) foszfolipid tartalma lehetővé teszi a bélben történő felszívódását, így védi a C-vitamint a gyomorsavaktól ( Davis, 2016 ; Kirby, 1991 ).

A MARNYS® VIT-C 1000 kifejezetten azoknak a felnőtteknek ajánlott, akik preferálják a gyors, hatékony felszívódású készítményeket.

A C vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, különösen a téli időszakokban és a szezonális változások időszakában, illetve a sejteknek az oxidatív károsodásoktól való védelméhez.

A MARNYS® VIT-C 1000 egyadagos iható fiola formátum innovatív, kényelmes és biztonságos kiszerelés, a bonyolúltabb adagolású cvitamin por, vagy a napi több darabos c vitamin kapszulákkal szemben. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan vegyék fel a formulában lévő bioaktív anyagok mennyiségét, miközben biztosítja a termék stabilitását, a termék teljes eltarthatósága alatt. A kiszerelés a napi beviteli mennyiséget tartalmazza.

Mire jó a c vitamin?

A C-vitamin további hasznos, egészséges tulajdonságokkal is rendelkezik:

  • Hozzájárul a normál kollagénképződéshez a bőrben , a csontokban, a porcokban és az erekben ( EFSA ).
  • Hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez és fokozza a vas felszívódását ( EFSA ).

ELEVADA BIODISPONIBILIDAD Protección Inmune Liposomák

MAGAS HASZNOSULÁS ANTIOXIDÁNS IMMUNVÉDELEM LIPOSZÓMÁLIS

 

Adatok
Árukereső.hu Szállítási idő
2 nap
Árukereső.hu Szállítási költség
1790
Szállítási idő
1 – 3
Cikkszám
MAMNV430K4801