Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +36304423101

MARNYS JUNIOR VIT FOLYÉKONY MULTIVITAMIN
MARNYS JUNIOR VIT FOLYÉKONY MULTIVITAMIN
5 590 Ft

MARNYS JUNIOR VIT FOLYÉKONY MULTIVITAMIN

MARNYS JUNIOR VIT FOLYÉKONY MULTIVITAMIN
MARNYS JUNIOR VIT FOLYÉKONY MULTIVITAMIN
MARNYS JUNIOR VIT FOLYÉKONY MULTIVITAMIN
MARNYS JUNIOR VIT FOLYÉKONY MULTIVITAMIN

MARNYS® JUNIOR VIT – Méhpempővel a minihősökért

12 fajta vitamint és méhpempőt tartalmazó, erdei gyümölcsízű folyékony étrend-kiegészítő. 5 éves kortól. 125 ml multivitamin tartalma által immunerősítő szirup

Gondosan válogatott összetevői hatékonyan hozzájárulnak a fejlődésben lévő szervezet egészéséges működéséhez. Minőségi multivitamin gyereknek komplex összetevőkkel. Az óvodás immunerősítés egyik eszköze. B-vitamin komplex tartalmú.

 

5 590 Ft
Részletek

12 fajta vitamint és méhpempőt tartalmazó, erdei gyümölcsízű folyékony étrend-kiegészítő.

5 éves kortól adható folyékony vitamin gyerekeknek.

A multivitamint képező vitaminok mindegyike más és más feladatot lát el a testünkben. Kiváló védelmet nyújtanak különböző betegségekkel szemben. Hozzájárulnak a megfelelő anyagcseréhez, a szív-, és érrendszeri működéshez, karbantartják az immunrendszert, jótékonyan hatnak az idegrendszerre, a hajra, bőrre. Antioxidáns hatása védelmet biztosít a méreganyagokkal szemben.

A termék alkotóelemei az alábbi jótékony hatásokat fejtik ki az emberi szervezet különböző területeire:

  • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez a bőrben, a csontokban, az ízületekben, a porcokban és az erekben, azok normál működéséhez. Ezenkívül hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a vas felszívódásának fokozásához ( EFSA ).
  • A D-vitamin szükséges a normál csontnövekedéshez és fejlődéshez, valamint a gyermekek normál immunfunkciójához. Ezenkívül hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához és felhasználásához ( EFSA ). A D-vitamin forrásai elsősorban az olajos halak és halolajok, a máj, a tej és a tojás, valamint természetesen a napsugárzás, mivel bőrünk a napsugárzásból D-vitamint termel.
  • Az A-vitamin hozzájárul a látás, a bőr és a nyálkahártyák normál fenntartásához, valamint részt vesz a sejtspecializációs folyamatban (EFSA). Az A-vitamin elsődleges forrásai a karotinoidok, amelyek a zöld leveles zöldségekben (például spenótban), a sárga zöldségekben (például a sárgarépában) és a sárga és narancssárga, nem citrusfélékben (például a sárgabarackban) találhatók; és az állati eredetű élelmiszerekben, például az emberi tejben, húsban, májban, halmájolajban, tojásban és tejtermékekben található retinoidok.
  • A MARNYS® JUNIOR szirupban található méhpempő jelentős mennyiségű telítetlen zsírsavat biztosít, amelyek részt vesznek az energiatermelő folyamatokban.
  • A niacin (B3) és a pantoténsav (B5) vitaminok hozzájárulnak az energiatermelő anyagcsere normál működéséhez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez ( EFSA ).
  • A B12-vitamin és a riboflavin (B2) hozzájárulnak a vörösvértestek normál fenntartásához ( EFSA ).
  • A B6-vitamin és a biotin (B7) hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. A B6-vitamin emellett hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.
  • A tiamin (B1-vitamin) hozzájárul a normál szívműködéshez ( EFSA ).
  • Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív károsodásokkal szembeni védelméhez ( EFSA ).
  JALEA REAL CRECIMIENTO FUNCIÓN ORGÁNICA

  MÉHPEMPŐ NÖVEKEDÉS IMMUNRENDSZER

Adatok
Árukereső.hu Szállítási idő
2 nap
Árukereső.hu Szállítási költség
1790
Szállítási idő
1 – 3
Cikkszám
MAMN128K6768