Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +36304423101

MARNYS AROMA DIFFÚZOR KERÁMIA LÁMPA
MARNYS AROMA DIFFÚZOR KERÁMIA LÁMPA
29 790 Ft

MARNYS AROMA DIFFÚZOR KERÁMIA LÁMPA

Élvezze a fény és az aromák egyedi hangulatát

Lámpa és elegáns diffúzor, amely ötvözi az aromák ultradiffúzióját a pihentető környezeti fénnyel.

MARNYS aroma diffúzor lámpa

A MARNYS® LÁMPA DIFFÚZORT úgy tervezték, hogy egyedi légkört teremtsen a 100% -ban természetes illóolajok diffúziójának és a dekoratív kerámia lámpa szórt fényének kombinálásával.

Elegáns és természetes kialakítású diffúzor lámpa

Egyesíti az ultrahangos porlasztásos diffúziós rendszerek legújabb technológiáját egy különböző világítási módokkal rendelkező lámpán keresztül. Mindezt a természetes és elegáns anyagok, például a bambusz és a kerámia gondos és finom kialakításával.

29 790 Ft
Részletek

Többcélú ultradiffúzor lámpa

Fejlett porlasztó diffúzor

A MARNYS® diffúzorlámpa lehetővé teszi több funkció kombinálását, mind a diffúzió, mind a megvilágítás terén:

Aromadiffúzió: két diffúziós módot mutat be folyamatos vagy szakaszos köd formájában. A diffúzor rezegteti a tartály belsejében lévő vízmolekulákat, ultrafinom ködöt hozva létre, amely lassan szertefoszlik a kiválasztott hely légkörében, így lehetővé téve az optimális illat és a kívánt hatás megőrzését minden szobában.

Világítás különböző légkörök megteremtéséhez.

A fúziós mód elegáns kerámia lámpabúra révén többféle felhasználási módot tesz lehetővé.

Alvó üzemmód: Az üzemmód lámpaidőzítőként működik, és gyenge fényt biztosít, amely 30 perc után automatikusan kikapcsol.

Belégzési fény mód: A fény fényereje fokozatosan növekszik és csökken a ciklusokban. Nagyon kellemes és pihentető módja a világításnak.

Független éjszakai fény mód: Meghitt és kellemes világítás a komfortos és pihentető légkör megteremtéséhez. Alapértelmezés szerint a MARNYS® DIFFÚZOR LÁMPA a köddel együtt kikapcsol, amikor az "Időzítő" vagy az "Automatikus kikapcsolás" funkció aktiválva van. A lámpa azonban beállítható úgy, hogy szükség esetén az "Időzítő" és az "Automatikus kikapcsolás" funkcióktól függetlenül teljesen működjön.

Adatok
Árukereső.hu Szállítási idő
2 nap
Árukereső.hu Szállítási költség
1790
Cikkszám
MAAA994