Kérdésed van? Hívj minket bizalommal! +36304423101

Fieldmann KERTI ASZTAL FDZN4104
Fieldmann KERTI ASZTAL FDZN4104
77 790 Ft

Fieldmann KERTI ASZTAL FDZN4104

Fieldmann KERTI ASZTAL FDZN4104
Fieldmann KERTI ASZTAL FDZN4104
Fieldmann KERTI ASZTAL FDZN4104
77 790 Ft
Részletek

A Fieldmann FDZN 4104-T kerti asztal hagyományos időtlen stílusával és minőségi kivitelezésével tökéletes kiegészítője lehet kertjének vagy teraszának. A 75 x 90 x 150 cm méretű asztal, mely akár 200 cm hosszúságúra bővíthető valamint a rendelkezik egy szabványos nyílással, ahol elhelyezhető a napernyő. Jó választás 6 karosszékkel vagy 4 karosszékkel és paddal kombinálva.

Trópusi akácfából készült bútorok
A kerti fa bútorok időtállósága, biztonsága, hosszú élettartama és a természetes anyagok varázsa miatt nagyon népszerűek. A FIELDMANN fából készült bútorai trópusi akácfából készülnek, melynek keménysége és robusztussága, valamint erős időjárás, öregedés ellenállási képesség jellemzi. Az akácfa ideális anyag kerti bútorok készítéséhez, mivel rendkívül tartós, kemény és ellenáll a penésznek és a kártevőknek. A FIELDMANN fabútorok tartós sárgaréz csatlakozókkal lettek felszerelve, beleértve a biztonsági zárakat a hirtelen összecsuklás ellen.

Kerti bútorok ápolása és karbantartása
A szilárd trópusi akácfák legértékesebb tulajdonsága az, hogy ellenállnak az esőnek, a hónak, a fagynak, a napnak és a penésznek, így sokkal könnyebb karbantartani. Ezenkívül a FIELDMANN fabútorok minden részét már a gyártáskor felület kezelték, tehát a tartós, szép megjelenés érdekében évente egyszer csak speciális olajjal kell bevonni. A fa a felületkezelés után újjáéled és védi az UV-sugárzástól, valamint az időjárási hatásoktól, és mindenekelőtt meghosszabbítja élettartamát. A kezelt felület ellenállóbb a penészgomba és a gombák ellen is.

Olajos felületkezelés
Az olajos felületkezelés előtt alaposan tisztítsa meg a bútorokat a különböző szennyeződésektől. A tisztításhoz használjon szappanos szivacsot, a tiszta vizes öblítés után, hagyja teljesen megszáradni a bútorokat. Erősebb szennyeződés esetén célszerű speciális fa tisztítószert alkalmazni. A már megszáradt bútorokat egyszerűen egy ecset segítségével kenje át a speciális olajjal és hagyja ismételten száradni. A rendszeres karbantartás ellenére azt javasoljuk, hogy a bútorokat télen lehetőség szerint takarja le.

Méret: 150/200 x 90 x 75 cm
Bővíthető, négyszögletű kialakítás
Anyag: trópusi akácfa
Kialakított napernyőnyílás, teljesen nyitott helyzetben
Összecsukható kialakítás
Kültéri- beltéri használatra
Felület kezelt, speciális faápoló olajja

Adatok
Gyártó
Fieldmann
Gyártói cikkszám
FDZN4104
EAN
8590669199938
Cikkszám
XSFIEFDZN4104
Tömeg
15 kg/db